Friday, January 28, 2011

biSkut TiGer sUsu



Hari ni tajuk psl biskut tiger..rs cam best je bila tgk ank kesayanganku mkn biskut ni..kejap je mkn, pas2 nk lg..dh abis sekeping dia mintak lg..pas2 dia mintak lg dan lg dan lagi...smpaila abis 7 keping br la dia kenyang..fuyooo 7 keping tu..biasanya, kalau mkn nasi pn jenuh nk abis..xder la selaju mcm mkn biskut ni..sedap sgt ke biskut ni??aku pn cuba la sekeping...emmm sodap jugak ek..hehe patut la ank kesayanganku ni suka sgt mkn biskut tiger susu..klu mcm tu, lain kali boleh la bwk biskut ni wt bekal kt umh pengasuh..hehe jgn wt sepah kt umh org sudahhh..haha

1 comments on "biSkut TiGer sUsu"

Dewi Aja on November 14, 2015 at 6:59 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Followers

 

mAma faReEz Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez